vrijdag 13 juli 2012

Op weg naar Bremen...


Helaas had onze navigatie wat problemen met de route van ’s-Heerenberg naar Bremen. Na vele malen om te hebben gereden zijn we het vrouwelijke instinct van onze fotografe gevolg en hebben we de borden langs de weg aangehouden. Dit bleek ruim 80 km te schelen! Démira verzorgde de versnaperingen in de damesauto door de gehele reis met kleine stroomwafeltjes te zwaaien. 

Nog een tip voor de mensen die ooit naar het toilet moeten en in Duitsland op de snelweg rijden: Ga niet bij een toilet op een parkeerplaats langs de snelweg plannen! Je hebt zeker weten kans op de meest gekke ziektes met onuitspreekbare namen die je liever niet oploopt. Mocht je deze uitdaging toch aan willen gaan doe dan een knijper op je neus en zorg dat je minimaal één toiletrol op zak hebt.Wij raden het af!

Hoewel het begin van deze reis niet volledig vlekkeloos verliep bleek Démira wel de eerste buitenlandse act te zijn die voet zette in Bremen tijdens deze uitwisseling. We werden opgevangen bij Institut Francais Bremen waar onze slaapplek bleek te zijn. In plaats van een kamer in een rumoerig hostel sliepen we deze dagen in een guest appartment voorzien van alle benodigde faciliteiten. Een rustige omgeving EN een fantastische slaapplek, wat wil je nog meer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten