woensdag 1 september 2010

VOORTGANG

DJ Stefanovici is ook gearriveerd en daarmee is de bemanning van Kapthijn en Mitss compleet. Ze waren gisteren druk in de weer om hun kooi slaap gereed te maken, maar de verwikkelingen zagen er niet uit alsof het veel nachtrust ging opleveren. De ochtend bleek dan ook wat complicaties te geven.

De gemixte bands hebben vanochtend opnieuw in de oefenruimte gerepeteerd op hun nieuwe songs. De eerste band is vanmiddag naar de Zadkine Popacademie getogen om de studio in gereedheid te brengen, voor de opnames van de vier bands die voor morgen gepland staan. Drie andere bands staan nu in de Animalsound Record Studio om een nummer op te nemen met dierengeluiden…….ik ben benieuwd. Ook Feedback wordt vanmiddag aangedaan, om te staren naar, voor deze jonge muzikanten wellicht nog onbetaalbare dingen.

Vanavond zijn de laatste landen presentatie, en is het de beurt aan Nederland. Mitss & Kathijn en crew hebben een eigen documentaire geproduceerd over hiphop. Het Franse Alienation speelt een akoestische set, en dat is gezien de muziek die ze maken een verassende keus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten