vrijdag 5 november 2010

LAATSTE WOORDEN

De IJslandse bands Of Monsters & Men en The Assassin of a Beautiful Brunette schitteren door afwezigheid deze week, waardoor het eigenlijk meer een uitwisseling in IJsland is dan met IJsland. De financiƫle crisis in IJsland geeft mensen die nog werk hebben weinig vrije tijd. De mensen die geen werk meer hebben verzamelen zich daar en tegen regelmatig voor het parlement met olievaten en drumstokken. Ik zou dit gegeven aangegrepen hebben voor een workshop met onze jonge muzikanten om deze demonstratie muzikaal gezien wat interessanter te maken.

Met de organisatoren werd er vanochtend terug gekeken en vooruit geblikt. Er valt zeker noch het een en ander te verbeteren en het ligt in de planning dit volgend jaar te laten zien in Polen, Duitsland, Frankrijk en Nederland. Onze gastvrouw, die klein van stuk is en daarmee de bijnaam van hobbit heeft verworven, sloot deze uitwisseling af met wijze woorden en ging daarna op het podium op haar hoofd staan. Het zal een hele uidaging worden voor de bands om dit vanavond nog te overtreffen.


Hunting the Robot is inmiddels aan het soundchecken in Tjarnarbio en speelt vanavond als een na laatste band. Waarna we ongeveerd direct richting bus gaan die ons naar het vliegveld brengt……ik denk dat we morgen allemaal enigszins moe zullen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten